SÅDAN KAN DU
VÆRE MED

Vil du gerne være med til at skabe årets Kulturmøde, så er der tre enkle måder at være med på. Du kan leje en stand på Kulturmødet, indgå i et partnerskab eller leje en scene. Vi lægger stor vægt på, at alle der vil bidrage med indhold til Kulturmødet, tager udgangspunkt i årets 7 temaspor og har grobund i kunst- og kulturlivet.

 
 
BKF_banner.jpg

FÅ EN STAND PÅ KULTURMØDET

Overordnet er der to måder, din organisation kan få sin egen plads på Kulturmødet. Du kan ansøge om en standplads via Kulturmødets hjemmeside eller tage kontakt til os for at indgå i et større partnerskab. Læs mere om det under partnerskaber. Standpladserne er beliggende på Munkegade, som er en central vej på Kulturmødet. Her tilbyder vi en samlet ‘plug and play’ løsning, hvor du selv tilrettelægger indholdet på din stand. Det kan være som udstillingsvindue for din organisation, din egen lille debatscene eller som et socialt mødested. Omdrejningspunktet skal stadigvæk være kunst og kultur.

Kontakt produktionsansvarlig Simon Cens Jensen på scj@kulturmodet.dk eller 60618576


Kulturmøde torsdag - print - Fotograf Per Bille-20180823-4415 kopier.jpg

INDGÅ I ET PARTNERSKAB

Vil du skabe en helt særlig publikumsoplevelse, så kontakt os for at lave en partnerskabsaftale. Din organisation får mulighed for at profilere sig med markant indhold, spændende arkitektur eller noget helt tredje. Fællesnævneren for en partnerskabsaftale er, at det, din organisation præsenterer, har en skarp profil og kan bære sig selv under hele Kulturmødet.

Kontakt produktionsansvarlig Simon Cens Jensen på scj@kulturmodet.dk eller på 60618576 for at høre mere.


Kulturmøde torsdag - print - Fotograf Per Bille-20180823-2610 kopier.jpg

LEJ EN SCENE TIL EN SAMTALE

Hvis du gerne vil arrangere en samtale, hvor du selv står for indholdet, er det muligt at ansøge om at leje en af Kulturmødets scener. Du kan se pris for leje af de enkelte scener nedenfor. Med i prisen er standard teknisk udstyr samt bemanding af scene. Tiden angiver den reelle tid, der er til rådighed for hvert arrangement. Der afsættes 30 min. til sceneskift mellem hvert arrangement. Send en mail til info@kulturmodet.dk