INFORMATION TIL ARRANGØRER OMKRING KØRSELSTILLADELSER

Information og kørselstilladelser

En kørselstilladelse er en tilladelse til at komme ind ad bagindgangen og ikke af andre indgange.

Tilladelsen giver ikke mulighed for at parkere inde på kulturvejen, Munkegade og kulturpladen.

En tilladelse er pr. bil og ikke pr. arrangører.

Hvis du har en Midlertidig tilladelse, er det kun inde for det tidsrum du kan komme ind, du må selvfølgelig stadig ikke parkere der, med læsse af køre bilen ud og så gå tilbage for at sætte op eller andet og du skal være ude inden tiden slutter.

Der vil være kørselstilladelser torsdag, fredag og lørdag.

Der er 2 typer for kørselstilladelser, der er en Permanent kørselstilladelse, og en midlertidigt.

Som standart for du sendt den som en pdf på Mail, og skal hermed selv printe den ud og sætte den fast i ruden, har du ikke mulighed for det er du velkommen til at skrive eller ringe til Kira Lerche Kaino på 99 70 70 98 eller på kle@morsoe.dk og aftale andet.

Download kørselstilladelsen her

Parkering

Når du har en kørselstilladelse, betyder dette ikke at du/i må parkere inde på området, derfor bedes i når i har læsset af køre ud igen og der vil være et reserveret område lige ved bagudgangen hvor der vil være mulighed for at parkere ellers kan du parkere på en af vores mange andre parkeringspladser, der køre bus mellem parkeringspladsen og pladsen.

Frist

Der bedes venligst ansøge senest den 12/08-2019, da vi skal havde mulighed for at nå at lave dem

Nye åbningstider

Kulturmødets åbningstider er torsdag den 22. august kl. 14.00 til lørdag den 24. august 2019 kl. 14.00. Med mindre andet er aftalt, holder alle stande og boder åbent i tidsrummene torsdag kl. 12.00-23.00, fredag kl. 10.00-23.00, lørdag kl. 10.00-14.00.

Kontakt

Du bedes kontakte din kontaktperson som du har til kulturmødet og aftale med ham eller hende. Hvis ikke kan du kontakte Kira Lerche Kaino på 99 70 70 98 eller på kle@morsoe.dk.