Information til arrangører

 

Programtekst

Kulturmødet skal modtage indholdsbeskrivelse til programmet af alle events. Som arrangør skal du udfylde formularen nedenfor og sende den retur til os.

Kulturmødet forbeholder sig retten til at redigere i den indsendte tekst.

Formular

Udover formularen skal alle arrangører indsende følgende til Kulturmødet:

  • Eventbilleder - Send et billede med til hvert event. Billedet bruges i Kulturmødets app. Formatet skal være 16:9 og have en opløsning på minimum 300 dpi.

  • Logo - Vedhæft arrangørens logo i formatet 1:1 med en opløsning på minimum 72 dpi.

  • Profilbilleder - Du kan blive bedt om at indsende profilbilleder på deltagerne til eventen på et senere tidspunkt. Profilbilleder skal have formatet 3:4 og en opløsning på minimum 300 dpi.

Kulturmødet fraskriver sig ethvert ansvar vedrørende ophavsretten til indsendte billeder.

Deadline
Du skal indsende formular, logo og eventbillede inden fredag den 24. maj 2019. Materialet skal sendes til info@kulturmodet.dk

Moderatorer

Vi er meget stolte af at kunne præsentere holdet af Kulturmødets moderatorer 2019. De skal være med til at forme Kulturmødet Mors 2019 og sætte kulturen højest på dagsordenen.

Du kan booke Kulturmødets moderatorer ved at kontakte Anders Stensgaard Jensen på anstje@rn.dk eller tlf. 40845472.

Se moderatoroversigten her

Ansvar for deltagere og dækning af udgifter

Som arrangør dækker du selv honorar, transportudgifter, overnatning og forplejning for de enkelte deltagere i din event, medmindre andet er aftalt. Kulturmødet står for teknik og sceneansvarlig.

Du har ansvar for at oplyse alle deltagere om deres rolle og indholdet af den event, de skal deltage i. Det sikrer, at alle møder velinformerede op.

Giv dine deltagere information om, at de skal henvende sig i Kulturmødets sekretariatstelt ved ankomst. Teltet er placeret på KulturPladsen. I teltet får de udleveret deres keyhanger med navn – det officielle Kulturmøde ID.

 

Forplejning

Alle arrangører har mulighed for at købe mad- og drikkebilletter på forhånd. Billetterne kan anvendes i de madboder, der findes i forbindelse med Kulturmødet.

Priserne på maden er den samme, om du vælger at gøre brug af madbilletter eller ej, men vi tilbyder en løsning, der gør det lettere for dig som arrangør at give forplejning til dine deltagere og medarbejdere.

Fristen for at bestille mad- og drikkebilletter er den 8. august 2019. Billetterne kan afhentes i sekretariatsteltet på KulturPladsen fra klokken 10.00 den 22. august.

Download excel-skema til bestilling af madbilletter her!

Ankomst til Kulturmødet Mors

Når du ankommer til Kulturmødet Mors, står vi klar til at byde dig og dine gæster velkommen. Du finder os i sekretariatsteltet på Kulturpladsen, Gasværksvej 60, 7900 Nykøbing Mors.

Der vil i begrænset omfang være mulighed for bagageopbevaring i sekretariatsteltet. Teltet er bemandet i Kulturmødets åbningstid. Al opbevaring sker dog på eget ansvar.

Det officielle Kulturmøde ID

Alle deltagere får udleveret en keyhanger med navn. Det er det officielle Kulturmødet ID. Keyhangeren afhentes i sekretariatsteltet. Arrangører kan afhente deres arrangørskilt samme sted. 

Regler for opstilling af scener, stande og boder

Indretning af scener, stande og boder samt opstilling af udstyr skal være afsluttet onsdag den 21. august kl. 20.00.

Udsmykning og finpudsning kan foretages torsdag den 22. august om formiddagen frem til kl. 11.30.

Nedtagning må ikke påbegyndes før lørdag den 24. august kl. 15.00.

Der er ingen adgang med køretøjer til området torsdag, fredag og lørdag frem til kl. 15.00 uden forud indgået særaftale med Kulturmødet.

Kulturmødets åbningstider er torsdag den 22. august kl. 14.00 til lørdag den 24. august 2019 kl. 14.00. Med mindre andet er aftalt, holder alle stande og boder åbent i tidsrummene torsdag kl. 12.00-23.00, fredag kl. 10.00-23.00, lørdag kl. 10.00-14.00.