Har du lyst til at være med, når Danmarks kultur skabes, præsenteres og diskuteres?

Er du med på at skabe en folkefest på Mors i den sidste weekend i august? Vil du være en del af et fællesskab, der får enderne til at mødes? Så skal du være frivillig på Kulturmødet!

Kulturmødet afholdes i år for syvende gang og det bliver bedre, større og sjovere end nogensinde før! Ligesom de foregående år er vi på Kulturmødet afhængige af den hjælp, som frivillige bidrager med, og derfor har vi brug for dig! Vores frivillige består primært af folk fra lokalområdet, men i takt med Kulturmødets vækst har vi fået flere med, der kommer fra andre steder i landet.

Som frivillig på Kulturmødet kan du varetage mange forskelligartede opgaver. Du kan blandt andet være den smilende velkomstvært til arrangementer, den rare, men bestemte vagt, der sørger for, at antallet af gæster ikke overskrider det tilladte eller servicering af aktører og kunstnere. Uanset din funktion vil du dog aldrig være alene – du vil altid have en medfrivillig ved din side! Derudover får du selvfølgelig mad- og drikkebilletter, så dine energidepoter bliver fyldt ligeså meget op som kulturdepoterne.

Du kan tilmelde dig ved at udfylde formularen herunder og har du spørgsmål kan du kontakte frivilligkoordinator, Susanne Jørgensen, på sj@morsoe.dk eller +45 29 67 32 02.


Hvornår vil du være med? *
Vælg den eller de dage, du gerne vil være frivillig
Hvis du tilmelder dig sammen med andre, så skriv navn/navne her
Er det andet, vi skal vide eller være opmærksomme på, så skriv det her