kulturmødet MORS
20. - 22. AUGUST 2020

BKF_banner.jpg

Kulturmødet er Danmarks samlingssted for samtalen om kunst og kultur. 
Vi sætter scenen for vidensdeling, erfaringsudveksling og inspiration på tværs af brancher og skaber oplevelser, der gør kunsten nærværende. I samarbejde med nationale og internationale partnere går vi tæt på kunstens og kulturens rolle og værdi i vores verden, tager temperaturen på aktuelle temaer i kulturdebatten og lader kunsten møde nye publikummer.


KULTURMØDETS BANKENDE HJERTE

Kulturmødets program er opdelt i et samtaleprogram, et kunstprogram og et oplevelsesprogram. Samtaleprogrammet går tæt på aktuelle temaer i kulturdebatten med debatter, samtaler og spændende formidlingsformater. Kunstprogrammet præsenterer kunst indenfor genrene scenekunst, billedkunst, litteratur, musik, film, arkitektur og design. Oplevelsesprogrammet skaber rammen om et væld af kulturelle arrangementer som fællessang, fællesmiddage, fortælleaftener, workshops og netværksfester.

 

Samtale

Samtaleprogrammet er Kulturmødets stærke DNA og den brændende platform for kulturdebatten i Danmark. Det er her, vi tager temperaturen på de aktuelle temaer i kulturlivet, udpeger nye tendenser, deler viden på tværs af landet og inviterer internationale stemmer indenfor.

kunst

Kunstprogrammet sikrer, at Kulturmødet ikke handler om ord alene. Vi præsenterer kunsten helt tæt på for at gøre samtalen om kunst i vores samfund nærværende, sanselig og konkret. Programmet byder på oplevelser indenfor design, arkitektur, film, scenekunst, billedkunst, litteratur og musik.

oplevelsE

Oplevelsesprogrammet præsenterer en mangfoldighed af kulturelle arrangementer, som er med til at skabe en fantastisk stemning i alle kroge af byen. Programmet byder blandt andet på fællessang, byvandringer, kor, yoga, workshops, netværksmøder og fester, når mørket falder på.

 
 
 

Sæt dit eget præg på Kulturmødet

Bliv arrangør

Vil du give en hånd med?

Bliv frivillig

 
BKF_banner.jpg
Når ordene svigter, så taler kulturen
— JOY MOGENSEN, KULTURMINISTER