Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med Kulturmødet Mors.


Hvad er Kulturmødet Mors?

Kulturmødet er Danmarks samlingssted for samtalen om kunst og kultur. 
Vi sætter scenen for vidensdeling, erfaringsudveksling og inspiration på tværs af brancher og skaber oplevelser, der gør kunsten nærværende. I samarbejde med nationale og internationale partnere går vi tæt på kunstens og kulturens rolle og værdi i vores verden, tager temperaturen på aktuelle temaer i kulturdebatten og lader kunsten møde nye publikummer.

Kulturmødets program er opdelt i et samtaleprogram, et kunstprogram og et oplevelsesprogram. Samtaleprogrammet går tæt på aktuelle temaer i kulturdebatten med debatter, samtaler og spændende formidlingsformater. Kunstprogrammet præsenterer kunst indenfor genrene scenekunst, billedkunst, litteratur, musik, film, arkitektur og design. Oplevelsesprogrammet skaber rammen om et væld af kulturelle arrangementer som fællessang, fællesmiddage, fortælleaftener, workshops og netværksfester.

Kulturmødet arrangeres af Morsø Kommune og Region Nordjylland.


Hvor finder Kulturmødet Mors sted?

Kulturmødet finder sted på Limfjordsøen Mors. Hovedpladsen finder du ved Musikværket på Gasværksvej 60, 7900 Nykøbing Mors, men Kulturmødet finder sted i hele byen. Gasværksvej, fjorden og gågaden er centrale områder med samtaler, kunst og oplevelser i private huse, kirken, biografen, butikker og under åben himmel.


Hvornår er Kulturmødet Mors?

Kulturmødet finder hvert år sted i august. I år løber Kulturmødet af stablen den 22.-24. august. Programmet starter torsdag kl. 13.00 og slutter lørdag kl. 14.00.


Hvad koster det at deltage?

Alle arrangementer på Kulturmødet er gratis. Du skal bare møde op. Vi anbefaler, at du kommer i god tid til de arrangementer, du ikke vil gå glip af.

Der er begrænsede pladser til de indendørsarrangementer.


Hvordan kan jeg blive frivillig til Kulturmødet?

Vi er glade for, at du gerne vil være en del af Kulturmødet. Vi har brug for din hjælp til f.eks.: 

  • Salg af mad og drikkevarer

  • Mikrofonholdere

  • Servicere kunstnere/aktører

  • Informationsmedarbejdere

  • Køhåndtering

  • Håndværksmæssigt arbejde

  • Forefaldende arbejde og oprydning

Hvis du er interesseret i at deltage som frivillig eller ønsker flere oplysninger, er du velkommen til at skrive til Susanne Jørgensen på: sj@morsoe.dk eller ringe på tlf. 29 67 32 02